Termeni si Conditii
Va prezentam regulile de conduita si utilizare pe One-Love.Ro!

1
Echipa One-Love.Ro are menirea sa asigure buna functionare a acestui site si respectarea tuturor regulilor scrise mai jos si a celor nescrise ce tin de de bunul simt! Pentru a realiza aceste obiective, echipa One-Love.Ro se poate folosi de urmatoarele mijloace: scaderea unui numar de plusuri din cont, invalidarea pentru o perioadata determinata sau nederminata de timp sau interzicerea accesului la site prin banare pentru o perioada limitata sau nelimitata de timp.

2
Nu se tolereaza pe acest site sub nicio forma si in niciun caz jignirile, bataile de joc, ironiile, mistourile si alte manifestari de acest gen la adresa echipei One-Love.Ro.

3
Accesul la acest site si la serviciile puse la dispozitie reprezinta un privilegiu si nicidecum un drept al vostru! Ne rezervam dreptul de a interzice accesul persoanelor care atenteaza la bunul mers al acestui site, la bunul simt si la buna morala.

4
Accesul este intrezis persoanelor sub 18 ani pe acest site, va asumati pe propia raspundere accesul pe One-Love.Ro.

5
Echipa One-Love.Ro trebuie sa asigure linistea si bunul mers al acestui site! Si pentru a realiza aceste obiective nu este obligata sa suporte jigniri, batai de joc, ironii, manifestari de superioritate din partea membrilor One-Love.Ro si va lua masuri pentru eliminarea acestor actiuni.

6
Prin accesarea acestui site sunteti obligati sa respectati regulile si deciziile echipei , deciziile generale sau cele particulare, cu privire la orice situatie. Daca nu sunteti de acord cu deciziile luate de membrii echipei va rugam sa parasiti acest site! Daca nu respectati deciziile echipei avem dreptul sa aplicam orice actiune mentionata la punctul 1.

7
Nu vorbi vulgar, obscen sau fara bun simt! Nu injura! Nu jigni membrii acestui site! Cuvintele vulgare, obscene sau care intrec limitele bunului simt sunt acceptate numai cu acordul partenerului de discutie si numai in mesaje private (PM-uri).

8
Nu folosi emotii adult pe camerele de chat unde este interzis folosirea lor, in mesaje publice, in forum sau in orice alt loc de pe One-Love.Ro, exceptand mesajele tip PM. Aceste emotii adult sunt acceptate numai in mesaje de tip PM-uri si numai cu acordul destinatarului.

9
Nu ai voie sa faci reclama la site-uri, nu ai voie sa scrii adresele lor sau numele lor in mesaje de tip PM-uri, pe camerele de chat, in mesajele publice, in forum, la profil sau in orice alt loc de pe One-Love.Ro.

10
La scrierea mesajelor publice se va respecta regulamentul mesajelor publice afisat in acel moment.

11
Este interzis sa adaugi link-uri catre fisiere ce incalca drepturi de autor, pornografice, ilegale, etc.

12
Reclamatiile se pot depune in forum, in topicul special deschis. Formularea reclamatiei se face cu respectarea punctului 2 din prezentul regulament, in caz contrar aceasta putand fi stearsa si autorul penalizat.

13
Pentru drepturile de autor contacteaza-ne la adresa de e-mail: info@one-love.ro.

14
Daca nu respecti acest regulament accesul tau pe acest site iti poate fi interzis prin banare.
Acasa | Posta | Forum
Copyright © One-Love.Ro